Programma Symposium 10 november as.

Symposium Communicatieforum CE-markering 10 november 2016

Locatie: MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES   TURFMARKT 147  DEN HAAG

 13.00-13.30 uur       Inloop met koffie en thee           

Denkt U er aan om tijdig te komen in verband met de incheckprocedure bij het Ministerie!!

 13.30-13.35 uur       Welkom door dagvoorzitter Maarten van Hezik   [voorzitter Communicatieforum CE-markering in de Bouw]

13.35-13.45 uur       Opening door Ferdi Licher Directeur Bouwen en Energie Ministerie Bzk met toelichting op het programma voor de middag  

 13.45-14.05 uur       Presentatie Europees rapport over de stand van zaken toepassing CE-keurmerk in Europa door Kathleen Hendrix  [Europese Commissie] 

 14.05-14.15 uur       Stemming over enkele stellingen inzake CE, Nederland en Europa door de aanwezigen in de zaal met behulp van de mobiele telefoons van de deelnemers.  

14.15-14.45 uur         Presentatie door Tapani Mikkeli, juridisch medewerker DG  Growth in de Europese Commissie, inclusief de beantwoording van de eerder gestelde vragen van de deelnemers

14.45-15.15 uur         PAUZE met koffie, thee, frisdrank e.d.

15.15-15.20 uur         Korte inleiding naar het thema Circulaire Economie door dagvoorzitter Maarten van Hezik

15.20-15.40 uur         Presentatie Bamboe als bouwprodukt door Pablo van de Lugt [Moso International]

15.40-16.00 uur         Presentatie Bouwen met biobased bouwprodukten door Terry van Tilburg   [Stroom Architecten]

 16.00-16.15 uur         Presentatie Wat gebeurt er op dit terrein in Normenland?  Spreker Taco van den Broek [NEN]

16.15-16.30 uur         Presentatie over de laatste beleidsontwikkelingen in Brussel tav de bouw door Arine Sijl   [Ministerie Bzk]

 16.30-16.35 uur         Afsluiting door de dagvoorzitter

 16.35-17.15 uur         Borrel aangeboden door het Ministerie Bzk 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.