Uitnodiging Symposium Communicatieforum CE-markering.

Locatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK*), Turfmarkt 147 in Den Haag. De bijeenkomst duurt van 13:30 – ca. 17:00 uur.

Op 10 november 2016 zal er weer een symposium Communicatieforum CE-markering plaatsvinden. Dit jaar is er een speciale gast: de Europese Commissie bezoekt het Symposium.
Uw kans om antwoord op eventuele vragen te krijgen en om informatie over de komende regelgeving uit Brussel voor de bouw te verkrijgen. Wat mogen en kunnen we verwachten van de nieuwe Circulaire Economie?

Meldt u snel aan voor deze bijeenkomst, want vol is vol U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Om spraakverwarring te voorkomen, wordt u verzocht om vragen aan de Europese Commissie van tevoren in te sturen via onderstaand formulier zodat de beantwoording zo zorgvuldig mogelijk kan geschieden. Bij de presentatie van de heer Mikkeli en de beantwoording van de gestelde vragen is de voertaal Engels. De overige presentaties zijn in de Nederlandse taal.
Het definitieve programma wordt onder meer bekend gemaakt via www.kwaliteitbouwprodukten.nl, het inmiddels bekende portal van het communicatieforum.
We zien u graag op 10 november in Den Haag!

*Volledigheidshalve wijzen wij er op dat bij een bezoek aan het ministerie alleen toegang verleend kan worden aan personen welke vooraf aangemeld zijn en zich bij de receptie kunnen legitimeren. Inloop is derhalve voorzien vanaf 13:00 uur.

Deze bijeenkomst biedt u een unieke gelegenheid om uw meest prangende vragen direct te richten aan de ultieme deskundige op het gebied van de Verordening Bouwproducten: de heer Tapani Mikkeli, hoofd van de sector duurzaam bouwen van de Europese Commissie.

Om het symposium op 10 november a.s. voorspoedig te laten verlopen heeft de organisatie besloten op voorhand de vragen aan de heer Mikkeli te verzamelen via dit vragenformulier. U wordt verzocht dit formulier hieronder in te vullen, ook wanneer u geen vragen heeft. Na ontvangst van onze bevestiging is uw aanmelding bekrachtigd.

2 thoughts on “Uitnodiging Symposium Communicatieforum CE-markering.

  1. admin Post author

    Beste Gert,
    Helaas was de inschrijfmogelijkheid gister om 12.00 uur al gesloten.
    Maar vanmiddag komt de integrale video-opname van het webinar op deze website beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.